• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2024

07:00

Kolaps stranih plaćenika! Došli na "safari" da love Ruse, a onda su dobili žestok odgovor! Više im ne pada na pamet...

Shutterstock/printscreen

Vesti

Kolaps stranih plaćenika! Došli na "safari" da love Ruse, a onda su dobili žestok odgovor! Više im ne pada na pamet...

Podeli vest

Broj stranih plaćenika uključenih u aktivna neprijateljstva u DNR primetno je smanjen, oni više vole da sede pozadi, rekao je za RIA Novosti Igor Kimakovski, savetnik šefa DNR Denisa Pušilina.

- Sada je sve manje stranih plaćenika na liniji fronta. To je zbog opasnosti kojoj su izloženi na liniji borbenog dodira. Posle masovnog granatiranja, veliki broj plaćenika pokušava da sedi pozadi, a ne da bude na linija fronta - rekao je Kimakovski.

Prema njegovim rečima, stranci su masovno pristizali na početku specijalne vojne operacije na liniji borbenog dodira "na vojni safari samo da bi ubijali Ruse".

- Sada nemaju takvu mogućnost, jer naše izviđanje veoma brzo identifikuje mesta okupljanja plaćenika i pokriva čitava područja položaja. Ne samo njihove lokacije na liniji fronta, već i privremene tačke razmeštaja, gde je uništeno na desetine plaćenika. Takođe, znaju za uništenje nekoliko oficira francuske vojske, od kojih je jedan sin istaknutog generala francuske vojske - objasnio je Kimakovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija