• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/TV Front

06.04.2024

17:33

Bićemo svedoci katastrofalnog sukoba?! Iran se spremio za napad na Izrael: Vojni vrh se povukao u bunker "sudnjeg dana"

Shutterstock

Vesti

Bićemo svedoci katastrofalnog sukoba?! Iran se spremio za napad na Izrael: Vojni vrh se povukao u bunker "sudnjeg dana"

Podeli vest

Da li se približava iranski napad na Izrael? Sve više znakova ukazuje da ali kada, u o ovim slučaju vreme biraju Iranci i ono je trenutno predmet nagađanja.

Da se zaista nešto sprema navodno ukazuje informacija koja je nekim slučajem stigla iz Irana da su viši komandanti iranske vojske i Iranske revolucionarne garde Pasdarana otišli iz Teherana.

Navodno je preko aplikacije Flajt radar uočeno nekoliko aviona koji su poleteli iz Teherana prema Isfahanu u centralnom delu Irana gde se nalazi podzemno sklonište, odnosno bunker "sudnjeg dana" (baza 8).

Iranska vojska je od ranog jutra u viskomom stepenu pripravnosti i svi sa zebnjom čekaju da vide kakvu odmazdu će izvršiti Iran.

Da li će se Pasdarani zaista osvetiti Izraelu za masakr i da li će napad biti izvršen na neku od brojnih izraelskih ambasada?

„Uveravamo iranski narod da ćemo sprovesti narodni zahtev da kaznimo neprijatelja (Izrael) na način da on i njegovi pomoćnici zažale zbog svog zločina u Damasku“, saopštila je iranska revolucionarna garda, a preneo Al Majadin.

Inače po prvi put Iran je za napad na konzulat optužio i SAD iako je iz Vašingtona više puta stizala poruka preko Švajcaraca da oni nemaju nikakve veze sa izraelskim napadom.

„Glavna odgovornost za napad na iranski konzulat u Damasku leži na Sjedin


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija