• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.05.2024

07:10

Trese se Ukrajina! Odvija se nešto strašno: Zelenski ga strpao u zatvor, sad  je progovorio i razotkrio sve!

Printscreen Twitter, EPA Images

Vesti

Trese se Ukrajina! Odvija se nešto strašno: Zelenski ga strpao u zatvor, sad je progovorio i razotkrio sve!

Podeli vest

U kabinetu predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog zavladala je panika zbog problema na frontu, napisao je na Telegramu poslanik Rade Aleksandar Dubinski, koji je inače u pritvoru zbog sumnje o državnoj izdaji.

- Bez obzira na spoljašnju sigurnost, predstavnici kabineta Zelenskog su u panici. Strani mediji, 'koji nikada ne lažu', predviđaju dalje povlačenje vojske, gubitak teritorije i žrtve. A u kabinetu Zelenskog ne znaju kako da izvedu masovnu mobilizaciju, za koju su partneri dali novac - tvrdi Dubinski. 

Kako je dodao, javnost je zabrinuta i zbog najnovijih izjava predstavnika ukrajinske vojske. Zamenik načelnika Glavne obaveštajne uprave Ukrajine Vadim Skibicki je, podsetimo, izjavio da ukrajinske oružane snage nisu u stanju da obezbede povratak granicama iz 1991. godine. U isto vreme, objašnjava Dubinski, kijevski režim nastavlja da odbija eventualne ustupke kako bi se postigao mir i ponavlja da su cilj Kijeva pomenute granice iz 1991. 

Situacija se dodatno zahuktava zbog toga što u maju ističe punomoćje Zelenskog, a ukoliko i "mirovna konferencija" u Švajcarskoj bude neuspešna to će, kako kaže, "biti kraj". 

- U međuvremenu, stanovništvo unutar zemlje bruji. Nivo nezadovoljstva prevazilazi sve granice. I zabranjivanje Telegrama ga neće smiriti - zaključuje ovaj poslanik Rade.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija