• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

16.05.2024

23:14

Fico je tek početak?! I Tusku prete ubistvom - "Slovaci dali primer Poljacima šta bi trebalo da urade"! Varšava na nogama!

Tanjug

Vesti

Fico je tek početak?! I Tusku prete ubistvom - "Slovaci dali primer Poljacima šta bi trebalo da urade"! Varšava na nogama!

Podeli vest

Poljski premijer Donald Tusk otkriva da je dobio pretnje nakon što je izvršen atentat na premijera Slovačke Roberta Fica.

Tusk je napisao na platformi X da se mnogo toga dešavalo u sredu, a na njegovom postu se vidi komentar koji je takođe objavljen na toj društvenoj mreži u kojem se navodi da su Slovaci dali primer Poljacima šta bi trebalo da urade sa Tuskom "ukoliko odluči da ne sprovede investiciju na velikom aerodromu u centralnom delu zemlje".

Poljski sajt Wp.pl objavio je, pozivajući se na izvor iz Službe državne zaštite, organa koji je zadužen za zaštitu važnih ličnosti u Poljskoj, da će zaštita Tuska biti pojačana nakon atentata na Fica, preneo je Rojters. 
       
Na Fica je u sredu izvršen atentat kada je stariji muškarac pucao pet puta nakon čega je premijer operisan i sada se nalazi u stabilnom stanju.

Atentat na Fica izazvao je međunarodnu osudu i pozive na smirivanje političkih tenzija u Slovačkoj. 
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija