• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sputnjik

24.05.2024

19:31

Putin zaledio svet: Radimo isto kao i NATO! Dodao još da sve ide po planu!

AP photo/fotoilustracija

Vesti

Putin zaledio svet: Radimo isto kao i NATO! Dodao još da sve ide po planu!

Podeli vest

Rusija je redovno održavala i održava vežbe strateških i nestrateških snaga za obuzdavanje, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

- Razlika je samo u tome što nakon raspoređivanja dela nestrateškog nuklearnog potencijala na teritoriji Belorusije mi to sprovodimo zajedno sa našim beloruskim saveznicima - istakao je ruski lider nakon završetka rusko-beloruskih pregovora.

Nuklearne vežbe Moskve i Minska nisu ništa neobično i NATO sprovodi iste takve vežbe, naglasio je ruski lider.

Putin je ocenio da Rusija izvođenjem vežbi sa nestrateškim nuklearnim oružjem na teritoriji Belorusije ne teži eskalaciji situacije i dodao da sve ide po planu.

- To je takva oblast gde se ne smeju dozvoliti nikakvi propusti, greške, ni nedostatak koordinacije - poručio je ruski predsednik.

On je zaključio da Moskva u potpunosti poštuje svoje obaveze u oblasti nuklearnog oružja i ne pravi nikakve prekršaje u toj oblasti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija