• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2024

05:15

Svet je ovo čekao! Otkriveno kada Putin daje najstrašnije naređenje! Cela Ukrajina će goreti: Počinje aktivna faza...

Reuters/Društvene Mreže

Vesti

Svet je ovo čekao! Otkriveno kada Putin daje najstrašnije naređenje! Cela Ukrajina će goreti: Počinje aktivna faza...

Podeli vest

Ruske snage će otezati front do jeseni i krenuti u aktivnu ofanzivu nakon predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, smatra bivši generalni tužilac Ukrajine Jurij Lucenko.

Lucenko je za televiziju „Prjamoj“ objasnio da predsednik Rusije Vladimir Putin zna da mobilizacija ni na koji način neće pomoći Oružanim snagama Ukrajine, pa će, po njegovom mišljenju, ruske snage razvlačiti front i pripremati udar.

- On će ga rastegnuti na novih 80 kilometara u Harkovu, dalje će biti Ahtirka i Sumi. Razvlačiće, znajući da će naša vlada sa mobilizacijom imati približno isti rezultat kao sa levom obalom 2023. godine - ocenio je Lucenko.

Prema njegovim rečima, na leto će Rusija pritiskati iz različitih pravaca, a Oružane snage Ukrajine neće znati gde će konkretno ruska vojska početi ofanzivu.

- A na jesen će biti izbori u SAD i tu će se desiti početak ofanzive - predvideo je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija