• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2024

07:10

Kraj Evrope kakvu poznajemo! Proročanstvo Orbana diglo ceo kontinent na noge! "Ovo su prve godine velikog svetskog sukoba..."

Shuterstock/Reuters

Vesti

Kraj Evrope kakvu poznajemo! Proročanstvo Orbana diglo ceo kontinent na noge! "Ovo su prve godine velikog svetskog sukoba..."

Podeli vest

Aktuelni procesi u godinama koje dolaze mogu se nazvati uvodom u Treći svetski rat ili čak njegovom epizodom, ako se ne zaustavi "vojna psihoza Brisela", izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.

- Možda će se sadašnji procesi za 10 godina nazvati uvodom u Treći svetski rat. Ne može se isključiti da ako stvari krenu loše i ne možemo da kontrolišemo ratnu psihozu koja se razvila u Briselu, onda će istorija ovih godina biti epizoda prvih godina velikog svetskog rata - rekao je Orban u intervjuu za YouTube kanal Patriota.

Orban je ranije izjavio da izjave zapadnih političara i medija ukazuju na to da se Evropa sprema da započne rat sa Rusijom. Prema njegovim rečima, radne grupe NATO-a u Briselu pokušavaju da utvrde kako alijansa može da učestvuje u sukobu u Ukrajini.

Istovremeno, Budimpešta razmatra kako Mađarska, kao članica NATO-a, može da izbegne učešće u akcijama alijanse van svoje teritorije, naglasio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija