• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2024

16:25

Napad na Moskvu i Kremlj američkim oružjem?! Rastu tenzije, Bajden morao hitno da reaguje i objasni svoje korake!

Reuters/shutterstock

Vesti

Napad na Moskvu i Kremlj američkim oružjem?! Rastu tenzije, Bajden morao hitno da reaguje i objasni svoje korake!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden rekao je da SAD ne planiraju da dozvole upotrebu američkog oružja za udare ukrajinskih oružanih snaga na Moskvu i Kremlj. On je to rekao u intervjuu za ABC Nevs.

- Dozvoljeno im je da se koriste u blizini granice, kada se koriste na drugoj strani granice za gađanje određenih ciljeva u Ukrajini duboko u Rusiju i ne dozvoljavamo napade na Moskvu i Kremlj - rekao je on.

Napomenimo da je od severne granice Ukrajine do Moskve oko 450 km.

Foto: Reuters

Džo Bajden

Podsetimo, Bajden je takođe naglasio da je Vladimir Putin diktator.

- Poznajem ga više od 40 godina. Smeta mi već 40 godina. On nije pristojan čovek. On je diktator i mora da se bori da održi svoju zemlju, a ne da zaustavi ovaj napad - rekao je američki predsednik.

Kako prenosi list, Putin je pre 40 godina, 1984. godine, bio oficir KGB-a i radio je u Lenjingradu, a od 1985. godine u DDR-u. Tokom ovih godina, Bajden je bio američki senator. Kako je tada mogao da sretne oficira KGB Putina ili da uopšte zna bilo šta o njemu, istorija ćuti.

Možda je Bajden pogrešio u datumima za najmanje 15 godina, piše list, a više o tome smo pisali OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SAD pomislile da imaju Kinu u šaci! A onda se umešala i Rusija, Kremlj brzo reagovao kada je shvatio američku igru!
VAŠINGTONU SE NEĆE SVIDETI OVO

SAD pomislile da imaju Kinu u šaci! A onda se umešala i Rusija, Kremlj brzo reagovao kada je shvatio američku igru!

Čak ni SAD ne mogu da sa Kinom razgovaraju ucenjivačkim tonom, mada to, možda, još nisu svi američki političari shvatili, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov komentarišući pretnje Stejt departmenta da će uvesti sankcije kineskim kompanijama zbog navodne podrške Pekinga ruskoj vojnoj industriji putem izvoza robe dvostruke namene.

05.06.2024

23:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija