• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skynews

18.06.2024

21:07

Napadnut agent američke tajne službe, oteta mu misteriozna torba kada se vraćao sa Bajdenovog mitinga u Los Anđelesu!

Reuters

Vesti

Napadnut agent američke tajne službe, oteta mu misteriozna torba kada se vraćao sa Bajdenovog mitinga u Los Anđelesu!

Podeli vest

Agent američke tajne službe opljačkan je tokom posete predsednika Džoa Bajdena Los Anđelesu tokom vikenda.

Zvaničnici su potvrdili da se agent vraćao sa posla u subotu uveče kada ga je napao nepoznati počinilac u gradu Tustinu - koji se nalazi oko 55 milja jugoistočno od centra Los Anđelesa i dela šireg gradskog područja Los Anđelesa.

Policija, koja je pozvana na područje nešto posle 21.30, rekla je da je agentu ukradena torba i da je pucao iz pištolja tokom sukoba. Agent nije povređen tokom incidenta, ali je tajna služba saopštila da ne zna da li je još neko upucan.

- Agent je ispraznio svoje službeno oružje tokom incidenta, ali nije poznato da li su napadači pogođeni - dodaka je policija, prenosi NBC Njuz.

Policija u Tustinu saopštila je da nije pronašla osumnjičenog, ali da su neke od ukradenih stvari pronađene u tom području.

Navodi se i da je srebrni "infiniti" FKS35 ili sličan automobil primećen je kako napušta mesti pljačke, saopštila je policija, koja je objavila CCTV sliku vozila.

Bajden je bio u Los Anđelesu da bi prisustvovao prikupljanju sredstava za kampanju zajedno sa bivšim predsednikom Barakom Obamom, glumcima Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts i komičarom Džimijem Kimelom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija