• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2024

03:42

Šok na debati! Bajden napravio strašan gaf, voditelj pokušao da ga spasi, Tramp jedva dočekao! (VIDEO)

Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert

Vesti

Šok na debati! Bajden napravio strašan gaf, voditelj pokušao da ga spasi, Tramp jedva dočekao! (VIDEO)

Podeli vest

Čini se da je je predsednik SAD Džo Bajden imao problema da dopuni jedan od svojih odgovora tokom prve debate, a onda je napravio gaf.

Bajden je "posrnuo" govoreći o Trampu i njegovoj poreskoj politici, za koju je rekao da je bogatima dala smanjenje poreza i lišila vladu prihoda koje bi mogla da iskoristi da poboljša svoju socijalnu mrežu.

Predsednik SAD je tada napravio gaf, verovatno jer mu je ponestajalo vremena da odgovori, pa je rekao: "Konačno smo pobedili Mediker".

- On jeste pobedio Mediker, pobedio ga je do smrti - odgovorio je u svom stilu Tramp.

 

 

On je, zatim dodao da će imigranti bez dokumenata dovesti do bankrota socijalnog osiguranja i Medikera, dva glavna federalna programa socijalne zaštite za starije:

- Pobedio je Mediker. Prebio ga je do smrti i uništava Mediker. Pošto sve ove ljudi koji dolaze stavljaju na Medikere. Stavljaju ih na socijalno osiguranje. Uništiće socijalno osiguranje. Ovaj čovek će sam uništiti socijalno osigursanje - rekao je Tramp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija