• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2024

20:30

(VIDEO) Moćan udar pogodio Konstantinovku! Sprečeno ukrajinsko pojačanje u Časovom Jaru!

youtube.com

Vesti

(VIDEO) Moćan udar pogodio Konstantinovku! Sprečeno ukrajinsko pojačanje u Časovom Jaru!

Podeli vest

Ukrajinske oružane snage pružaju pojačanje svojoj odbrambenoj liniji u Časovnom Jaru iz grada Konstantinovka koji verovatno iz tog razloga našao na udaru ruske artiljerije.

Ruska artiljerijska baterija pogodila je ukrajinski položaju u Konstantinovki gde je postojala sumnja da Ukrajinci snabdevaju svoje snage u Časovom Jaru i Njujorku koji su trenutno veća žarišta na liniji fronta.

Ni ruska ni ukrajinska strana nisu izašle sa jasnim tvrdnjama o potencijalnom broju žrtava, materijalnoj šteti ili uspehu gađanja cilja.

Na snimku se jasno može videti gust oblak koji se podigao iznad Konstantinovke nakon udara ruske artiljerije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Zoran Marjanović i Indi u vezi? Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti!
Estrada

Zoran Marjanović i Indi u vezi? Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti!

Već neko vreme po gradskim kuloarima kruže priče da je najpoznatiji udovac Zoran Marjanović u šemi s pevačicom Indirom Indi Aradinović, s kojom je imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene, saznaje Kurir.

01.07.2024

19:39

Srbija