• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vz.ru

01.07.2024

12:51

Kako je moguće! Makronova supruga pogrešila prilikom glasanja! Neviđena scena na izborima u Francuskoj

Tanjug/AP

Vesti

Kako je moguće! Makronova supruga pogrešila prilikom glasanja! Neviđena scena na izborima u Francuskoj

Podeli vest

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona Brižit je pogrešila što je pomešala proceduru tokom glasanja na parlamentarnim izborima, objavio je kanal BFMTV.

Porodica Makron je glasala u gradu Le Toukuet, gde se nalazi njihovo porodično imanje.

Na objavljenom snimku vide se Makron i Brižit kako stoje u redu i drže koverte sa glasačkim listićima u rukama. Makron prvi stavlja formular u glasačku kutiju, a zatim potpisuje spisak birača.

Brižit je prekršila proceduru glasanja i pokušala da potpiše pre nego što je svoj listić stavila u glasačku kutiju, prenosi kanal 360.

Službenica stanice joj je ukazala na grešku, nakon čega je sve korake izvršila u ispravnom redosledu.

Podsetimo, Makronova partija zauzela je treće mesto na parlamentarnim izborima. Prva je desničarska partija "Nacionalni skup".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija