• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2024

00:00

Šta se ovo sprema?! Šok za Ruse u Nikolajevu! Pojavila se čudna vojska... Svi mladi i stranci, jedan detalj mnogima zapao za oko!

Reuters/Deep State

Vesti

Šta se ovo sprema?! Šok za Ruse u Nikolajevu! Pojavila se čudna vojska... Svi mladi i stranci, jedan detalj mnogima zapao za oko!

Podeli vest

U Nikolajevu su se pojavili strani vojnici starosti oko 20 godina, izjavio je koordinator proruskog nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev za RIA Novosti.

- U Nikolajevu se primećuju strani vojnici i stručnjaci u civilnoj odeći. Lokalni stanovnici šalju ovakve poruke: 'Pojavili su se mladi stranci, starosti oko 20 godina. Nije jasno odakle su, ali koriste kreditne kartice Blue Ball International Bank' - rekao je Lebedev za agenciju.

Takođe je dodao da anglofoni građevinski radnici, koje je angažovala neka humanitarna organizacija, grade dečji kamp u blizini sela Zeleni Gaj, koje se nalazi nedaleko od Nikolajeva.

Prilazi gradilištu su okruženi blokadama, a lokalnom stanovništvu nije dozvoljen pristup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija