• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2024

05:00

Počinje sveopšti rat! Stravične vesti iz Rusije! Sve što ste do sada videli, zaboravite - kreće nešto mnogo strašnije! "Amerika je odlučila..."

Reuters

Vesti

Počinje sveopšti rat! Stravične vesti iz Rusije! Sve što ste do sada videli, zaboravite - kreće nešto mnogo strašnije! "Amerika je odlučila..."

Podeli vest

Poslanik Državne dume iz krimskog regiona i član komiteta za bezbednost, Mihail Šeremet, izjavio je da američki udari oružjem po teritoriji Rusije imaju za cilj da izazovu punu ratnu eskalaciju u Ukrajini.

Ranije je portparol Pentagona, Patrik Rajder, na brifingu izjavio da Oružane snage Ukrajine (OSU) mogu koristiti američko dalekometno oružje za napade na teritorije Rusije koje SAD smatraju suverenim delom Ukrajine, uključujući Krim.

- Zapad je agresivno nastrojen jer vidi kako se kijevski režim raspada, zbog čega su tamo pojačane aktivnosti s ciljem da se sukobu da novi impuls i pretvori u punu ratnu eskalaciju. Otuda i isporuka lovaca F-16 Kijevu - rekao je Šeremet za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, došlo je vreme da civilizovani svet stavi tačku na režim Džoa Bajdena, koji je Sjedinjene Američke Države pretvorio u zemlju koja širi međunarodni terorizam i ubistva.

Predsednik Vladimir Putin je krajem maja izjavio da predstavnici NATO zemalja treba da budu svesni "s čim se igraju" kada govore o planovima da dozvole Kijevu napade na "legitimne ciljeve" duboko unutar teritorije Rusije raketnim kompleksima koje je Zapad isporučio OSU.

Portparol Dmitrij Peskov je istakao da zemlje alijanse svesno ulaze u novi ciklus napetosti, provocirajući Ukrajinu na nastavak besmislenog rata. Ovo će neminovno imati svoje posledice i na kraju naneti veliku štetu interesima zemalja koje su krenule putem eskalacije konflikta, naglasio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija