• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

12.07.2024

14:00

Jedan čovek snimljen je kako ulazi u auto iz Bajdenove kolone! Ovo je znak da se nešto ozbiljno dešava?!

EPA

Vesti

Jedan čovek snimljen je kako ulazi u auto iz Bajdenove kolone! Ovo je znak da se nešto ozbiljno dešava?!

Podeli vest

Lični doktor američkog lidera Džoa Bajdena snimljen je kako ulazi u automobil iz predsedničke kolone nakon konferencije za medije na kraju samita NATO u Vašingtonu!

Nekadašnji vojni hirurg Kevin O'Konor nije se odvajao od Bajdena ni na samitu što dodatno pogrejava sumnje da je američki predsednik narušenog mentalnog zdravlja.

Konferencija je inače bila poslednja prilika da Bajden umiri sve veći broj kritičara iz redova demokrata koji traže da se povuče iz izborne trke nakon konfuzne debate protiv glavnog rivala Donalda Trampa, međutim, američki predsednik je novim gafovima samo pojačao zabrinutost.

Bajden je najpre napravio neviđen gaf kad je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog najavio kao ruskog lidera Vladimira Putina!

- Sada želim da predam reč predsedniku Ukrajine, koji ima hrabrosti koliko i odlučnosti, dame i gospodo, predsednik Putin - rekao je Bajden i krenuo da ustupi Zelenskom mesto za govornicom.

Bajden je potom napravio potom još jedan veliki gaf kad je pomešao potpredsednicu Kamalu Haris i svog prethodnika Donalda Trampa na pomno praćenoj konferenciji za novinare na samitu NATO.

Nije mogao ni da se seti tačne titule generala vazduhoplovnih snaga i takođe se mučio da izgovori reč "neurolog" dok je tvrdio da neće tražiti još jedan kognitivni pregled. Predsednik je napravio i niz drugih činjeničnih grešaka pogrešno navodeći da Kina ima manje od milijardu ljudi i pomešao tu zemlju sa Rusijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija