• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.07.2024

09:22

Drugovi iz škole dali medijima video atentatora na Trampa! Kruks spominje svoj polni organ! (VIDEO)

profimedia/printscreen

Vesti

Drugovi iz škole dali medijima video atentatora na Trampa! Kruks spominje svoj polni organ! (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanac Tomas Metju Kruks (20) koji je pokušao atentat na republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa imao je smisao za humor, navodi tabloid TMZ, koji je objavio i video bivšeg Kruksovog drugara na kojem se atentator šali da je "obdaren sa 10 inča", a tvrdi i da je učenik na Stanfordu.

U stvarnosti, Kruks je bio tek 10. razred kada je ovo snimljeno. Drugovi kažu da je voleo da pravi smešne video snimke sa kolegama iz razreda. Njegov prijatelj nam kaže da je video snimljen u februaru 2020. u školi.

Bivša drugarica iz razreda kaže da je Kruks u početku bio tih, ali se postepeno otvorio. Bio je kul, druželjubiv i slagao se sa drugovima iz razreda.

Kruks je novinaru TMZ opisan kao pametan kada je u pitanju kompjuterska tehnologija. Bio je jedan od najtalentovanijih učenika u razredu - bio je u stanju da rastavlja računare i ponovo ih sastavlja bez problema.

Bavio se i video igrama, posebno „Fortnite“ i „Tom Clanci's Rainbov Sik Siege“ - obe su "pucačine" iz prvog lica.

 

 

Bivši drug iz razreda kaže da Kruks nije pominjao politiku ili oružje dok je bio u učionici. Bio je potpuno iznenađen kada je saznao da je Tomas pokušao da ubije Trampa.

Kruksa je pucao na Trampa iz puške u stilu AR-15, sa krova hangara udaljenog 130 metara od Trampa, nakon što se popeo na zgradu pre mitinga u Pensilvaniji.

Pored toga što je ranio bivšeg predsednika, Kruks je ubio jednu osobu u masi i ranio još dve pre nego što su ga snajperisti Tajne službe ubili manje od minut kasnije.

Kruks je, navodno, bio registrovani republikanac, a FBI još uvek pokušava da otkrije njegov motiv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52