• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

13:08

Spektakularni skup podrške "Srbi za Trampa 2024": Veče za pamćenje obišlo svet, ove poruke se ne zaboravljaju! (VIDEO)

STATE of AFFAIRS with DR. RAVASSI

Vesti

Spektakularni skup podrške "Srbi za Trampa 2024": Veče za pamćenje obišlo svet, ove poruke se ne zaboravljaju! (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanci srpskog porekla iz Milvokija i okoline organizovali su skup podrške "Srbi za Trampa 2024” u sredu 17. jula, tokom četvorodnevne konvencije Republikanske stranke na kojoj će Donald Tramp zvanično biti predstavljen kao njihov kandidat za predsedničke izbore, piše Srbijan tajms.

- Spektakularno veče koje organizuju "Srbi za Trampa" na Konvenciji republikanaca, uz sjajnu postavku gostiju – Ričard Grenel, kongresmenka Klaudija Teni, sentor Ron Džonson i bivšeg guvernera Rod Blagojević uručuju Viskonsin predsedniku Donaldu Trampu.

- Zahvalni smo za naš liderski tim Dr Ravasi, Saša Jovičić i Lukas Baker. Hvala Miroslavu Joviću, Ivanu Trifunoviću i Aleksu Đuričiću na velikom radu i podršci - istakli su.

Podsetimo, u pojedinim krugovima bliskim republikancima spekuliše se da bi Grenel, ako se Donald Tramp vrati u Belu kuću posle izbora u novembru, mogao da dobije visoku funkciju u državnoj administraciji, čak i poziciju državnog sekretara ili savetnika za nacionalnu bezbednost.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija