• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2024

21:23

(VIDEO) Gore mreže zbog Kamale! Šta govori ova žena?! Kao pokvarena ploča ponavlja samo jedno, svet posmatra u neverici!

EPA

Vesti

(VIDEO) Gore mreže zbog Kamale! Šta govori ova žena?! Kao pokvarena ploča ponavlja samo jedno, svet posmatra u neverici!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nove kandidatkinje demokrata za predsednika Amerike, aktuelne potpredsednice Kamale Haris, koja u nedogled ponavlja frazu "šta može biti neopterećeno onim što je bilo", što je postao njen zaštitni znak i predmet ismevanja na internetu.

"Šta može biti neopterećeno onim što je bilo" je citat koji godinama ponavlja potpredsednica Kamala Haris. Haris je stekla reputaciju ponavljajući ovakve "filozofske" izraze u govorima i tvitovima, što je čini podjednako pogodnom za šale na internetu kao i Džozefa Bajdena, ali na drugačiji način.

 

 

Haris je toliko puta upotrebila frazu "neopterećeno onim što je bilo" da je to postalo svojevrsni njen zaštitni znak, što je podstaklo njeno korišćenje i ismevanje te fraze na internetu.

Šta znači "šta može biti, neopterećeno onim što je bilo"? U kontekstu njenih citata, potpredsednica Haris izjavljuje da budućnost SAD može biti oslobođena tereta naše prošlosti. U jednom tvitu iz 2020. godine, ona je upotrebila ovu frazu govoreći kako crne i azijske devojke mogu gledati na nju i sanjati o tome da jednog dana dostignu jednu od najviših funkcija u državi, ako ne i samo predsedništvo.

- Kada mala deca vide nekoga ko liči na njih kako se kandiduje za funkciju, oni vide sebe i šta mogu postati, jer, šta može biti neopterećeno onim što je bilo - napisala je.

Podsetimo, aktuelni predsednik SAD Džo Bajden povukao se iz predsedničke trke i podržao potpredsednicu Kamalu Haris za novog kandidata Demokratske partije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija