• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

08:18

Kijev poslao smrtonosni roj na Rusiju! Ukrajinci udarili u zoru, horor u Tuapseu!

Shutterstock

Vesti

Kijev poslao smrtonosni roj na Rusiju! Ukrajinci udarili u zoru, horor u Tuapseu!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 880. dan

Dronovi iznad Rusije!

Ruska vojska je uspešno odbila napad bespilotnih letelica iznad severnog dela Astrahanske oblasti, napisao je na svom Telegram kanalu gubernator regiona Igor Babuškin. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Rusije, oboreno je pet dronova.

"Dežurni PVO sistemi presreli su i uništili 47 bespilotnih letelica iznad Rostovske, jednu iznad Belgorodske, jednu iznad Voronješke, jednu iznad Smolenske oblasti i osam iznad Krasnodarskog kraja, kao i 17 bespilotnih letelica iznad voda Crnog i Azovskog mora", navodi se u saopštenju.

Haos u Tuapseu!

Infrastruktura rafinerije nafte u Tuapseu, u ruskoj Krasnodarskoj pokrajini, oštećena je od ostataka ukrajinske bespilotne letelice, saopštio je operativno štab Krasnodarske pokrajine.

"Rano ujutru 22. jula, kijevski režim je ponovo pokušao da napadne civilnu infrastrukturu Tuapse uz pomoć bespilotne letelice, prilikom pada ostataka bespilotne letelice oštećena je infrastruktura rafinerije nafte u Tuapseu", navedeno je u saopštenju, a prenosi RIA Novosti. Prema preliminarnim informacijama, nema povređenih.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija