• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2024

07:10

Spremite se! Dolazi neverovatan zaokret u politici SAD! Da li je zbog ovog Tramp izabrao Džej Di Vensa za potpredsednika?!

EPA/Shutterstock

Vesti

Spremite se! Dolazi neverovatan zaokret u politici SAD! Da li je zbog ovog Tramp izabrao Džej Di Vensa za potpredsednika?!

Podeli vest

SAD ne bi trebalo da učestvuju u svim svetskim sukobima, izjavio je kandidat za potpredsednika SAD, senator Džej Di Vens, prenosi "The Washington Post".

- Ponekad, prijatelji, to nije naša stvar i treba da se držimo podalje - rekao je on.

Vens je dodao da u jačanju nacionalne bezbednosti nema ničeg lošeg i da se SAD dostojno pokazuju u borbenim dejstvima. Ipak, nije neophodno da Vašington bude uvučen u svako sukobljavanje na planeti.

Kandidat za potpredsednika SAD, Džej Di Vens, poznat je po tome što se često izjašnjavao o sukobu u Ukrajini, kritikujući višemilijardnu američku vojnu pomoć ovoj zemlji i pozivajući na pregovore s Rusijom. On je govorio da je cilj Kijeva da povrati granice iz 1991. godine nerealističan, te da rešenje zahteva neutralitet Ukrajine i zamrzavanje teritorijalnih sporova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija