• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2024

06:40

Šta će sad?! Trampu stigao signal direktno iz Donbasa! Neočekivan poziv upućen bivšem predsedniku, svi čekaju njegov odgovor!

Reuters/shutterstock

Vesti

Šta će sad?! Trampu stigao signal direktno iz Donbasa! Neočekivan poziv upućen bivšem predsedniku, svi čekaju njegov odgovor!

Podeli vest

U slučaju izbora za predsednika SAD, Donald Tramp bi trebalo da poseti Donbas, rekao je za RIA Novosti senator iz DNR, Aleksandar Vološin.

- U slučaju Trampove pobede na izborima, predlažem mu da prvu međunarodnu posetu planira na Donbas, kako bi iz prve ruke saznao mišljenje stanovnika DNR i drugih novih subjekata o zverstvima ekipe Volodimira Zelenskog - izjavio je Vološin za RIA Novosti.

Prema Vološinovim rečima, za veliku većinu stanovnika DNR odavno je očigledno da je "Bajden bolestan i nesposoban da upravlja SAD". Senator je napomenuo da umesto aktuelnog predsednika zemljom upravljaju ljudi "koji zarađuju velike pare na ratu i ubijaju mirne stanovnike Donbasa".

Vološin je takođe uveren da je Bajdenovo odustajanje od kandidature za novi predsednički mandat, koje je najavljeno ranije, posledica sve dublje političke krize.

Ranije, 21. jula, predsednik SAD Džo Bajden je objavio da se neće kandidovati za drugi mandat ispred Demokratske partije, o čemu je govorio u zvaničnom pismu objavljenom na njegovim društvenim mrežama. Predsednik je izjavio da podržava kandidaturu potpredsednice Kamale Haris kao kandidatkinje Demokratske partije i pozvao demokrate da se "ujedine i pobede Trampa".

Protivnik Bajdena na predsedničkim izborima u SAD, Donald Tramp, koji je preživeo pokušaj atentata 13. jula 2024. godine, prema anketama ABC kanala i kompanije Ipsos, povećao je svoju podršku na 40%. Navodi se da je rast rejtinga Trampa nakon pokušaja atentata rekordan od 2020. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sve ovo ide Putinu?! Ruski lider naterao Zapad da promeni planove: Izjava ovog čoveka govori sve, Kijev će morati da pristane...
NOVA REALNOST

Sve ovo ide Putinu?! Ruski lider naterao Zapad da promeni planove: Izjava ovog čoveka govori sve, Kijev će morati da pristane...

Bivši britanski premijer Boris Džonson rekao je da bi Tramp mogao da prekine sukob, a prema Džonsonovim rečima, u rešavanju sukoba Rusija će „morati da se povuče” bar do granica koje su postojale 2022. godine. Sada se sa sigurnošću može konstatovati da će Kijev morati da se odrekne dela zemlje, što znači da je Putin naterao Zapad da napravi novi plan, pišu ruski mediji.

23.07.2024

07:10

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija