• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2024

14:03

(VIDEO) Opsadno stanje u Moskvi! Izvršen atentat na visokog komandata vojske: Kamere zabeležile trenutak snažne eksplozije!

printscreen/Twiter x

Vesti

(VIDEO) Opsadno stanje u Moskvi! Izvršen atentat na visokog komandata vojske: Kamere zabeležile trenutak snažne eksplozije!

Podeli vest

Visokom komandantu ruske vojske otkinute su noge u eksploziji bombe u automobilu u Moskvi, javljaju ruski mendiji.

Andrej Torgašov (50), i njegova supruga Maja ušli su u njegovu "tojotu lend kruzer" u blizini njegove kuće u ulici Sinavinskaja na severu Moskve kada je automobil eksplodirao.

Izveštava se da je pukovnik, za koga se smatra da je vojni obaveštajac GRU-a, bio u "teškom" stanju nakon operacije u kojoj su mu amputirane obe noge nakon eksplozije, prenose mediji. Njegova supruga je takođe zadobila rane na licu.

Sigurnosna kamera zabaležila je trenutak eksplozije.

 

 

Na snimku se vidi eksplozija, koja je bila samo nekoliko metara udaljena od dečjeg igrališta.

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova saopštilo je kako je u detonaciji neidentifikovanog uređaja povređeno dvoje ljudi te da je pokrenuta istraga.

I pukovnika i njegovu suprugu je iz automobila izvukao prolaznik koji im je ukazao prvu pomoć. Potom su kolima hitne pomoći prebačeni u bolnicu na lečenje.

- Eksplozija je bila veoma jaka. Čoveku su noge otkinute, izgorele, ležao je sav ugljenisan - rekao je svedok.

Svedok je takođe tvrdio da se činilo da je u automobilu bila neka naprava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač
Istraga u toku

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. T. (31) iz Novog Sada zbog sumnje da je sa još dve osobe za kojima se traga, izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

24.07.2024

16:09

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija