• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2024

07:57

Strašan potez Ukrajinaca, zarobljenik sve ispričao! Udar na fabriku raketa! Stiglo šest lovaca F-16!

Shutterstock

Vesti

Strašan potez Ukrajinaca, zarobljenik sve ispričao! Udar na fabriku raketa! Stiglo šest lovaca F-16!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 890. dan.

Ukrajinci napali svoje?

Ukrajinske snage su dronovima napale drugu grupu vojnika koji su se predali Rusima na donjeckom pravcu, rekao je za Sputnjik jedan od zarobljenika.

CNN: Rusi imaju uspeha severozapadno od Avdejevke

Ruska vojska približila se gradu Krasnoarmejsku (Pokrovsk kako ga zovu Ukrajinci) u DNR čime su u pitanje dovedeni glavni putevi snabdevanja ukrajinske vojske, piše Si-En-En.

"Ruska vojska je nedavno ostvarila značajne taktičke uspehe u toj oblasti severozapadno od Avdejevke", navodi američka televizija.

Krasnoarmejsk, u kojem je do rata živelo 60.000 ljudi, nije veliki grad ali je ključna tačka za ukrajinsku vojsku jer se u blizini nalazi drugi za njih važan grad - Konstantinovka.

 

 

Šest lovaca F-16 stiglo iz Holandije

Ukrajina je dobila šest lovaca F-16 od Holandije, piše "Tajms" pozivajući se na izvore.

"Šest lovaca isporučeno je u Ukrajinu iz Holandije", navodi se u članku uz napomenu da će nova partija aviona Kijevu stići od Danske.

Ruski udar na fabriku raketa

Oblast oko fabrike raketa "Južmaš" u Dnjepropetrovsku bila je na udaru ruskih snaga, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskih ilegalaca Sergej Lebedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Da je jedan dan zakasnio ne bi preživeo! Detalji zlostavljanja deteta, očuh ga pekao na ringli
Hronika

Da je jedan dan zakasnio ne bi preživeo! Detalji zlostavljanja deteta, očuh ga pekao na ringli

I.A. (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno tukao, a potom pržio ruke i noge svom petogodišnjem pastorku saslušan je pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gde se branio ćutanjem, saznaje "Blic". Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor koji je sud usvojio, dok je majka dečaka koja je bila uhapšena zbog zanemarivanja sina puštena na slobodu jer su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru.

01.08.2024

09:37

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21