• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

14:42

Hitno! Još neko hteo da naudi Trampu!

EPA

Vesti

Hitno! Još neko hteo da naudi Trampu!

Podeli vest

Američka policija uhapsila je ženu u Vašingtonu zbog pretnji bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i nošenja vatrenog oružja bez dozvole, saopšteno je iz policije Vašingtona.

Uhapšena je 41-godišnja Kristina Montoja iz San Antonija iz države Teksas zbog nošenja pištolja bez dozvole, posedovanja neregistrovanog vatrenog oružja i pretnji bivšem predsedniku.

Ova žena otputovala je u Vašington iz Teksasa, navodi se u saopštenju, te dodaje da su ona i njen automobil pronađeni u stambenoj četvrti u severoistočnom delu grada.

- Ona je privedena sinoć. Pretnje Trampu su možda počele 20. jula - dodaje policija, prenosi Si-En-En.

Podsećamo, naoružani muškarac je 13. jula pokušao da ubije Trampa tokom predizbornog mitinga u Batleru u državi Pensilvaniji

Tramp, republikanski predsednički kandidat, zadobio je ranu od vatrenog oružja na desnom uvetu i nakratko je hospitalizovan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija