• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

11.08.2024

16:33 >> 16:58

(VIDEO) Drama u Parizu! Hitna evakuacija Ajfelovog tornja!

Reuters, Printscreen/X,Shutterstock

Vesti

(VIDEO) Drama u Parizu! Hitna evakuacija Ajfelovog tornja!

Podeli vest

Samo nekoliko sati pred ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu desila se drama u samom centru grada, pošto je policija morala da evakuiše Ajfelov toranj i prostor oko njega, javlja Asoušiejted Pres.

Naime, jedna osoba je primećena kako se penje na ovu parisku znamenitost, što je pokrenulo hitnu reakciju policije.

Čovek koji na sebi nije imao majicu uočen je odmah iznad olimpijskih krugova koji su postavljeni na Ajfelov toranj.

 

 

Posetioci bili zaključani

Policija je zbog toga morala da udalji posetioce sa mesta i neki od posetilaca su nakratko bili zaključani na drugom spratu, ali su na kraju pušteni da odu 30 minuta kasnije.

Inače, ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara zakazana je za večeras od 21.00 čas, a ponovo su na snazi velike mere obezbeđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta
Politika

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta

Članica Glavnog odbora SNS i narodna poslanica Nataša Jovanović oglasila se povodom jučerašnjeg protesta, optužujući Mariniku Tepić, za organizaciju okupljanja koje je, prema njenim rečima, imalo za cilj podrivanje legitimno izabrane vlasti u Srbiji.

11.08.2024

17:48

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23