• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92

26.08.2024

09:26

(VIDEO) Užas na karnevalu! Zavladala panika, tri osobe izbodene!

Tanjug/AP

Vesti

(VIDEO) Užas na karnevalu! Zavladala panika, tri osobe izbodene!

Podeli vest

Tri osobe povređene su u napadu nožem na karnevalu u Noting Hilu u Londonu.

Tridesetdvogodišnja žena je u životnoj opasnosti, 29-godišnji muškarac je u bolnici sa povredama koje nisu opasne po život, a još nije poznato stanje povređenog 24-godišnjeg muškarca, piše britanski San.

Policija je tokom karnevala, na kojem je došlo do napada, do sada uhapsila 90 osoba, uključujući 18 zbog posedovanja oružja.

Napadnuto je i 15 policajaca, ali nijedan od njih nije zadobio teže povrede.

Portparol policije izjavio je da je na karnevalu bilo stotine hiljada ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Apel MUP: Ovi vozači treba da budu dodatno oprezni
Hronika

Apel MUP: Ovi vozači treba da budu dodatno oprezni

Na teritoriji Policijske uprave u Nišu od 2022. godine do danas u saobraćajnim nezgodama u kojima su učestvovali vozači traktora poginulo je šest, a povređeno 13 osoba, dok su od početka ove godine poginula dva vozača traktora a jedan je povređen.

26.08.2024

11:57

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija