• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

27.08.2024

23:41

Na šta će ovo ličiti?! Tramp i Haris postgli dil, debata sa isključenim mikrofonima kad ne govore!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Na šta će ovo ličiti?! Tramp i Haris postgli dil, debata sa isključenim mikrofonima kad ne govore!

Podeli vest

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp poručuje da je postigao dogovor sa demokratskom rivalkom Kmalom Haris da tokom njihove debate na televiziji Ej-Bi-Si 10. septembra budu isključeni mikrofoni dok ne govore.

U postu na društvenim mrežama, Tramp je danas rekao da će pravila zadebatu sledec?eg meseca biti ista kao i za debatu na Si-En-En-u koju je imao sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom u junu.

- Takođe nam je ABC pružio uveravanja da će to biti fer i pravična debata, i da nijednoj strani pitanja neće biti dostavljena unapred - napisao je Tramp.

Izborni štab Haris tražio je u ponedeljak da tokom debate 10. septembra budu uključeni mikrofoni sve vreme, dok je Tramp pretio da će se u potpunosti povuc?i nakon što je sugerisao da je televizija Ej-Bi-Si pristrasna, preneo je Rojters.  

Trampov izborni štab predložio je dodatnu debatu 4. septembra na mreži Foks njuz,  ali je tim Haris to odbacio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija