• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2024

07:15

Ko je pobedio u debati?! Evo rezultata prvih anketa!

Tanjug/AP

Vesti

Ko je pobedio u debati?! Evo rezultata prvih anketa!

Podeli vest

Kandidatkinja demokrata Kamala Haris i republikanac Donald Tramp ukrstili su koplja u prvoj debati u Filadelfiji, uoči izbora za predsednika Sjedinjenih Država u novembru, a sada su izašli i rezultati prvih anketa o njihovom učinku u debati.

Iako je delovala fokusiranije i na momente dominantnije, Harisova izgleda nije najbolje prošla kod Amerikanaca, tvrdi Trafalglar grup. Njihove ankete pokazuju da nakon debate "Harisova nije odmakla" što se procenata tiče, dok je Tramp dobio 12 odsto, pa su sada na 55 prema 47 odsto za Trampa.

 

 

CNN, međutim, u svojoj anketi navodi da je Harisova pobedila sa 63 odsto, u odnosu na Trampovih 37.

 

 

 

Gledaoci ABC televizije dali su, izgleda, podršku Trampu:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Danas kiša, sutra leto, a od petka... Oglasio se RHMZ
Politika

Danas kiša, sutra leto, a od petka... Oglasio se RHMZ

Ujutro i pre podne oblačno, mestimično s kišom, a više padavina biće na području istočne, centralne i južne Srbije, gde se očekuje dodatnih 10 do 20 mm padavina za 12 časova, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

11.09.2024

07:27

TV

Hronika

Ispovest žandarma Miloša kojeg je vehabija ranio strelom u vrat! "Bog me je pogledao, stvarno sam imao mnogo sreće"
Hronika

Ispovest žandarma Miloša kojeg je vehabija ranio strelom u vrat! "Bog me je pogledao, stvarno sam imao mnogo sreće"

Imao je malo dužu bradu i nosio je hiruršku masku preko lica. Na čudnom srpskom jeziku pitao je za muzej u blizini, pa sam pomislio da je stranac. Nosio je kesu, podigao ju je i kroz nju ispalio strelu. Osetio sam jak bol s desne strane vrata, a onda krajičkom oka video da je to strela, jer nisam uočio samostrel koji je bio u kesi - kaže u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir žandarm Miloš Jevremović (34), koji je tog 29. juna u samoodbrani usmrtio Salahudina (rođenog kao Miloš) Žujovića iz Mladenovca, vehabiju konvertita, tokom pokušaja terorističkog napada na Ambasadu Izraela u Beogradu.

10.09.2024

21:44

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija