• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2024

10:26

KREĆE TREĆI SVETSKI RAT?! Ostvaruje se jezivo proročanstvo Žirinovskog: "Svi će zaboraviti na Ukrajinu, tu će biti najstrašnije"

Shutterstock/Reuters/EPA

Vesti

KREĆE TREĆI SVETSKI RAT?! Ostvaruje se jezivo proročanstvo Žirinovskog: "Svi će zaboraviti na Ukrajinu, tu će biti najstrašnije"

Podeli vest

Bivši predsednik Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski pre pet godina, 2019. godine, izrekao je predviđanje koje je, čini se, počelo da se ostvaruje.

- Do 2024. će izbiti sukob na Bliskom istoku i svi će jednostavno zaboraviti šta je Ukrajina, jer Iran nije DNRK ili Vijetnam ili Kosovo. Ovde će se desiti najstrašniji događaji. Govorimo o 3. svetskom ratu - rekao je Žirinovski.

Podsetimo, sinoć su lansirane balističke rakete iz Irana u Izrael. Širom Izraela oglašavale su se sirene upozoravajući na napad. Kako se navodi, lansirano je više desetina raketa. Ubrzo nakon napada oglasila se i Iranska revolucionarna garda koja je istakla da će se Izrael ponovo naći na meti napada ako odgovori.

Iranska revolucionarna garda je saopštila da je lansiranje raketa odgovor za ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea, lidera Hezbolaha Hasana Nasralaha i zamenika komandanta operacija Korpusa Iranske revolucionarne garde Abasa Nilforushana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija