• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2024

13:40

(VIDEO) Rusi slave: Kraj Ukrajine je blizu! Stižu snimci iz Rusije, prizori zaledili sve Ukrajince! "Stigli su.."

printscreen/shutterstock

Vesti

(VIDEO) Rusi slave: Kraj Ukrajine je blizu! Stižu snimci iz Rusije, prizori zaledili sve Ukrajince! "Stigli su.."

Podeli vest

Danas su se na društvenim mrežama pojavili novi video zapisi, na kojima su navodno prikazani severnokorejski vojnici koji su stigli na obuku u Rusiju.

Kako prenosi Kijev Post, snimak navodno prikazuje dolazak severnokorejskih vojnika u rusku vojnu bazu u Sergejevki na Dalekom Istoku, koja se nalazi otprilike 200 kilometara od granice sa Severnom Korejom.

- Stigli su saveznici iz Severne Koreje. Nadamo se da će ovo ubrzati kraj rata - rekao je čovek koji je snimao video na jakutskom jeziku.

 

 

Podsetimo, američki ministar odbrane Lojd Ostin danas je izjavio da postoje "dokazi" koji ukazuju na prisustvo severnokorejskih trupa u Rusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija