• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2024

12:14

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Avionska nereća koja ledi krv u žilama! Odjeknula strašna eksplozija, meštanka otkrila detalje tragedije!

Youtube/Printscreen/Sky News Australia

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Avionska nereća koja ledi krv u žilama! Odjeknula strašna eksplozija, meštanka otkrila detalje tragedije!

Podeli vest

Tri osobe su poginule nakon što su se dva laka aviona sudarala u vazduhu pre nego što su pala na zemlju na jugozapadu Sidneja.

Policija Novog Južnog Velsa potvrdila je da je reagovala na smrtonosnu avionsku nesreću oko 11.50 sati u subotu u blizini parka Belimbla kod Oukdejla. Policija je potvrdila da su tri muškarca poginula u nesreći.

Portparol Hitne pomoći Novog Južnog Velsa ranije je potvrdio da su u jednom od aviona bila dva putnika u trenutku pada.

Lokalna stanovnica Kajli Sparks rekla je da je čula kako avion leti unaokolo i da je zvučao normalno, a zatim se u jednom trenutku začuo "snažan prasak".

- Moj otac ima iskustva oko mehanike, rekao je da je to zvučalo kao katastrofalan kvar motora - rekla je gospođa Sparks.

- Međutim, nismo to videli dok smo bili pod tendom, ali smo to sigurno čuli i pokušali smo da vidimo da li možemo da pronađemo olupinu.

Sparksova je rekla da su krenuli starom vatrogasnom stazom koja je prolazila kroz zadnji deo njihovog imanja, ali nisu mogli da pronađu olupinu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija