• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2024

09:10

Horor biblijskih razmera počinje: Svetski mediji bruje o Baba Vangi i Nostradamusu! Njihovo najstašnije predviđanje uskoro može postati stvarnost!

Shutterstock/Reuters/wikipedia

Vesti

Horor biblijskih razmera počinje: Svetski mediji bruje o Baba Vangi i Nostradamusu! Njihovo najstašnije predviđanje uskoro može postati stvarnost!

Podeli vest

Predviđanje „smrtonosnog rata u Evropi“ za 2025. godinu koje su izrekli bugarska vidovnjakinja Vanga i francuski astrolog Nostradamus, izazvalo je pažnju svetskih medija.

I Vanga i Nostradamus predvideli su strašan sukob koji će pogoditi Evropu, a detalji proročanstava oslikavaju vizije ratova i uništenja.

"Dva najpoznatija i najzloslutnija mistika u svetu napravili su isto precizno predviđanje za 2025. godinu. I Nostradamus i Baba Vanga tvrde da će naredne godine u Evropi izbiti smrtonosni rat“, piše Dejli mejl.

Prema autorima teksta, francuski astrolog iz 16. veka predvideo je dolazak strašnih ratova u Evropu, dodajući da će „stara kuga biti gora od neprijatelja“. Vanga je takođe prorekla da će u Evropi 2025. izbiti konflikt koji će opustošiti stanovništvo kontinenta.

Dejli mejl podseća da su se mnoga Vangina proročanstva, iako je preminula pre 27 godina, ostvarila – između ostalog, predvidela je sukob između Rusije i Ukrajine, terorističke napade 11. septembra u Njujorku, pandemiju koronavirusa, kao i katastrofu u Černobilju. Godine 1979. Vanga je navodno izjavila da će Rusija imati vodeću ulogu: „sve će se istopiti kao led, ali će slava Vladimira, slava Rusije ostati netaknuta“.

Vanga je rođena 31. januara 1911. godine u Strumici, na teritoriji današnje Republike Severne Makedonije. U 12. godini oslepela je navodno usled udara uragana, posle čega je dobila dar „vidovnjaštva“. Njena biografija i dalje je obavijena misterijom, jer se mnogi događaji teško mogu potvrditi, ali je iza sebe ostavila brojna predviđanja koja sežu sve do 5079. godine, kada bi, prema njenim rečima, trebalo da nastupi kraj sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija