• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

18:19

Muškarac prerezao ženi grkljan pred detetom! Dok je to radio izgovarao je ovo!

EPA

Vesti

Muškarac prerezao ženi grkljan pred detetom! Dok je to radio izgovarao je ovo!

Podeli vest

U kafiću u Alžiru muškarac je nožem ubio švajcarsku turistkinju prerezavši joj grkljan, dok je sve to gledalo njeno dete, saopštile su vlasti u Bernu.

Dok je to radio, neprestano je vikao "Alahu Akbar" i "Živela Palestina"! 

Švajcarsko Ministarstvo spoljnih poslova je u izjavi za Asošijeted pres da je bilo u kontaktu sa alžirskim vlastima u vezi sa „nasilnom smrću“ neimenovanog švajcarskog državljanina 11. oktobra.

Žena je bila deo grupe od pet švajcarskih putnika koji su posetili ovu severnoafričku zemlju ranije ovog meseca. Alžir se poslednjih godina otvorio za turiste, sa ciljem da ostavi reputaciju nestabilnosti i terorizma u Sahari u prošlosti.


 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija