• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

04.02.2023

20:00

PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6, PA NAJAVIO HAOS U ŠIMANOVCIMA: Mnogima neće biti dobro kad me vide u Beloj kući! (VIDEO)

printscreen

Live TV

PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6, PA NAJAVIO HAOS U ŠIMANOVCIMA: Mnogima neće biti dobro kad me vide u Beloj kući! (VIDEO)

Podeli vest

Njegovo ime se spominje iz sezone u sezonu, a iako svakog učesnika "Zadruge" drži u šaci sa informacijama koje o njima ima, nikada nije postao deo popularnog rijalitija. Ipak, sada je u emisiji "Džet set - Top 5" progovorio o ulasku na imanje u Šimanovcima

U pitanju je otac zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković, koji je istakao da mnogima ne bi bilo dobro kada bi ga videli na vratima Bele kuće.

- Mnogima ne bi bilo dobro da ja uđem u kuću i da me vide tamo. To sve zna i Maja, samo ona neće sve da iznosi, ali ja bih bio nemilosrdan! Izneli su neistine o meni - rekao je Taki.

Foto: printscreen/TVIN

Taki progovorio o fizičkom obračunu Maje Marinković i Filipa Cara

Marinković se osvrnuo i na fizički obračun Filipa Cara i Maje Marinković.

- Nisam to video na vreme, jer sam bio sa jednim prijateljem u restoranu. Istog trena pozvala me je moja bivša žena sa kojom nisam u kontaktu i rekla "molim te pogledaj, hitno idi tamo, on će da udavi Maju". Nije mi svejedno kad vidim, jer je Maja obećala da ove godine neće da ima fizičke kontakte, a vidimo šta joj je on radio i prošle godine i sa Dalilom, Minom, Sanjom, Majom... On je jedan nasilnik kome treba da se stane na put - rekao je Marinković, a šta je sve rekao o ulasku na imanje u Šimanovcima, saznajte u videu na početku teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija