• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2023

20:00

Ekskluzivni "Selfie interview"! Kija Kockar otkriva: Udvaraju mi se glumci, a evo ko će me igrati u filmu!

Informer

Live TV

Ekskluzivni "Selfie interview"! Kija Kockar otkriva: Udvaraju mi se glumci, a evo ko će me igrati u filmu!

Podeli vest

Kija Kockar je snimila "Selfi intervju" u kom je otkrila mnoge tajne. Jedna od najvećih zvezda u regionu je otvoreno govorila i o privatnom i o poslovnom životu. Kija nam je, između ostalog, otkrila ko joj se udvara i zašto mora da se posavetuje sa advokatom pre nego što objavi novu knjigu!

Pred vama su odgovori na neka pitanja, a na snimku saznajte koje još tajne je otkrila Kija.

Da li si srećna?

- Jesam, srećna sam, pogotovo sada. Posložila sam sve kockice u životu i volela bih da ostane ovako. Tužni trenuci su iza mene.

Kad će neka nova pesma i kad će da se vrati na muzičku scenu? Svi se pitaju!
- Pre manje od godinu dana izbacila sam pet pesama i uzela sam malu pauzu. Trenutno radim na nečemu što će mi oduzeti mnogo vremena, pa ću možda morati malo da pričekam. Imala sam ponudu i za novu turneju u Americi, videćemo...

Zašto ne promovišeš pesme?
- Promovisala sam pesme, ali ne bih da se vraćam na prošlo leto, bilo mi je teško na privatnom planu, pa je i to uticalo na moju volju za promocijom...

Da li ćeš ikada snimiti pesmu za koju si napisala tekst na engleskom jeziku?
- Treba mi melodija. Volela bih da snimam na engleskom. Obožavam da pevam na engleskom i to mi dobro ide. Nikad se ne zna, sve je moguće.

Koliko muškaraca ti je napisalo, otpevalo ili posvetilo pesmu?
- Ima dosta napisanih pesama za mene. Možda čak i deset. Pesama koje su otpevane za mene ima isto toliko, a koje su posvećene meni - milion!

Da li ti se nekad udvarao neki poznati glumac ili možda neki trener?
- Glumci me mnogo vole. Mogu da kažem da su mi se udvarali glumci.

Da li misliš za sebe da si zavodnica? Da li si primetila nekada da te muškarci posmatraju kao trofej?
- Jesam zavodnica, ali to morate i drugu stranu da pitate. Nekoliko puta bila sam fatalna... Ne mislim da me gledaju kao trofej.

Da li bi se oprobala u glumi ozbiljnije?
- Bila sam u "Aviondžijama", glumila sam sebe, kao i u studentskom filmu. Volela bih da glumim nekoga, a ne sebe i mislim da bih bila veoma dobra.

Da li planiraš da snimiš film o svom životu? Koja domaća, a koja strana glumica bi te glumila da možeš da biraš?
- Najviše volim Tijanu Pečenčić, a od stranih u ovom trenutku bi to mogla da bude Sidni Svini. Ne bih volela da se desi film nakon mog života, jer bih volela da vidim kako to izgleda.

Zašto toliko vremena gubi na gledanje filmova i serija? Zašto je tako slabo fizički aktivna?
- Jesam fizički aktivna! To nije gubljenje vremena, najviše gledam dokumentarce. Slobodno vreme koristim kako volim.

Preporuči nam šta da pogledamo.
- Svi znaju da volim "Prijatelje", to mi je za opuštanje. A serija koja je broj jedan, pa sto mesta prazno, za mene je "Kuća od karata". Toliko toga me je naučila.

Da li ti je rijaliti pomogao da bolje procenjuješ ljude i situacije?
- Ne, najviše mi je u tome pomogao posao stjuardese.

Da li si više inadžija "oko za oko, zub za zub" ili praštaš "ko tebe kamenom, ti njega hlebom"?
- Ko mene kamenom, ja njega hlebom. To sam dokazala. Nikada se nikome nisam svetila. Imala sam resurse, mogla sam, mogu i dalje... Mnogi su zaslužili, ali tako samo trujem sebe i zašto bih to radila?!

Kad će druga knjiga?
- Ne sada, ali bih mogla da počnem da zapisujem. Imam 46.000 slika i 13.000 videa sa raznim materijalima i dokazima, tako da ima tu dosta toga da se napiše, ali moram da se posavetujem sa advokatom.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nataša

pre 11 meseci

Jao, Kija i njene bajke i izgovori, presmešna je i mnogo fantazira, svi znamo da je prestala da promoviše pesme i album zato što je doživeo NEVIDJEN DEBAKL, Kija sama je nevidjen debakl, koji ljudima i dalje maže oči da je zadovoljna i uspešna, a u tome joj još uvek pomažu mediji, čuj najveća zvezda u regionu, hahahah, i dalje idu uz dlaku ovom izbledelom propalitetu, koji provodi dane gledajući jeftine filmove, dokumentarce izmišlja da gleda ne bi li ispala pametna.

Leona

pre 11 meseci

Jedna od najvecih zvezda u regionu? Pa kako vas nije stid. Sta radi ta osoba da je zvezda? Peva operske arije? Dobila Nobela za knjizevnost? Svasta

Maja

pre 11 meseci

Колика политичка одговорност и доследност. Мало који лидер у Србији је био толико доследан и одлучан, поготово када је ситуација тешка. Нисам неки фан било које политике, али му ово морам признати

Dusan

pre 11 meseci

Sta li ti zamisljas,nije mi jasno. Pa da nije bilo one tupave Zadruge,ti ni konobarica u bifeu zeleznicke stanice ne bi mogla da budes! Cuj,film o njoj! Sta sve necu da procitam...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija