• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin

08.12.2021

22:36

OLIVER MANDIĆ MI JE NAJVEĆA INSPIRACIJA! Bata Spasojević predstavio novu kolekciju “Probaj me” posvećenu legendarnom muzičaru

printscreen tvin

Live TV

OLIVER MANDIĆ MI JE NAJVEĆA INSPIRACIJA! Bata Spasojević predstavio novu kolekciju “Probaj me” posvećenu legendarnom muzičaru

Podeli vest

Modno-muzički-scenski spektakl Bate Spasojevića “oduvao” Ivanu Hurricane, Nedu Ukraden,Suzanu Mančić i mnoge druge

Jedan od naših najznačajninih dizajnera, Bata Spasojević, predstavio je novu koleciju za jesen - zimu pod nazivom "Probaj me" inspirisanu likom i delom Olivera Mandiaća.

Kolekcija je bazirana na kvalitetnim materijalima: vuni, koži, svili, pamuku u kombinaciji sa savremenim tehnologijama obrade tekstila. Moćni sakoi, pantalone, kaputi dominiraju u kolekciji i nose jak i prepoznatljiv pečat uz puno detalja. Bata je istakao kako se na kolekciji radilo dugo i vodilo računa o svakom detalju i da se ta energija osetila na sceni.

Bata kaže kako mu je muzika večna inspiracija, ali i veliki ljudi koji su ostavili trag u vremenu, upravo kao Oliver Mandić za kaga kaže da je naše nacionalno blago i da mu je mnogo značilo što ga je podržao i svojim prisustvom uveličao reviju.

Oliverov rad ostavio je jak utisak na kreatora, naročito njegova muzika iz ’80-ih, kada je stvorio neke od svojih najvećih hitova.

Reviji su prisustvovale broje ličnost iz javnog života koje su u čast dizajneru došle odevne upravo u njegove kreacije i izrazile divljenjem Batinom dugogodišnjom karijerom i time što svaki put publiku iznova iznenedani. Ivana Nikolić iz grupe "Hurricane" kaže kako je nosila više puta Batine modele, a da to neće biti izuzetak ni sa ovom kolekcijom.

Neda Ukraden došla je odevena u Batin sako i nije mogla sakriti oduševljenje novima modelima ,a Suzana Mančić naglasila je kako Batu poznaje više od 30 godina i da se još kao mlad dizajner isticao jedinstvenim i prepoznatljivim stilom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija