• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2021

09:15

HULIGAN IZ NOVOG SADA JE SIN POTPREDSEDNIKA NARODNE STRANKE! Mrtav pijan porazbijao izloge SNS!

Vesti

HULIGAN IZ NOVOG SADA JE SIN POTPREDSEDNIKA NARODNE STRANKE! Mrtav pijan porazbijao izloge SNS!

Podeli vest

Sin političara Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke i predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Novom Sada, Nikola Novaković (23) noćas je mrtav pijan razbijao izloge na prostorijama SNS u tom gradu

 

On se pijan oko ponoći kretao ulicom Bulevar oslobođenja i razbijao izloge na prostorijama Srpske napredne stranke.

Osumnjičeni Nikola Novaković je alkotestiran i tom prilikom je utvrđeno da ima preko 1.8 promila alkohola u krvi. Policija ga je privela.

Bora Novaković je bivši gradonačelnik Novog Sada, potpredsednik Narodne stranke i glavni čovek Narodne stranke u ovom gradu. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da su izlozi na prostorijama SNS razbijeni. Prostorije Srpske napredne stranke, na dva mesna odbora u Novom Sadu, razbijene su na Badnji dan 2020. godine, u noći između nedelje i ponedeljka.

"Vandali su očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, svojim delima šire mržnju. Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali. Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić" naveli su tada iz SNS u saopštenju.

"Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni", naveli su u saopštenju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 3 godine

Sramota sta danasnja omladina radi, za svaku osudu.

Saki

pre 3 godine

U šoku sam kada sam videla slike i saznala informaciju da je upitanju mlad čovek koji je pritom bio u alkoholisanom stanju.

Uros

pre 3 godine

Ponašanje kreće iz porodičnog doma zatečen sam huliganskom ponašanju mladog dečka.

Julija

pre 3 godine

Mrtav pijan i pritom da razbija kancelarije je poraz za jednu porodicu.

Nina

pre 3 godine

Ovo je bilo i za očekivati. To je njihov politički manir. Kakav tata, takav i sin!

Fikus

pre 3 godine

Tata je sigurno ponosan na sina ... Možete li da zamislite da neko iz SNS ovako razbije stakla na prostorijama SSP ili NS? Garantujem da bi koliko danas već zasedao EP, EK, SB UN i ostali dušebrižnici za demokratiju optužujući Vučića za nasilje - pošto je to sin POTPREDSEDNIKA Jeremićeve NS nikom ne pada na pamet da se oglasi. Zato će i biti kažnjeni na izborima ...

Sara

pre 3 godine

Frustrirani clanovi opozicije svoje nezadovoljstvo iskazuju kroz nasilnicko ponasanje

Dragan

pre 3 godine

Jel ovo neka opoziciona predizborna kampanja ? Ne želi Srbija huligane Borislave.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set