• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2023

13:20

(FOTO/VIDEO) Strašno licemerje na delu! Kesić pljuje RTS, a njegova žena zarađuje od te medijske kuće!

beta/printscreen

Vesti

(FOTO/VIDEO) Strašno licemerje na delu! Kesić pljuje RTS, a njegova žena zarađuje od te medijske kuće!

Podeli vest

Supruga tajkunskog novinara Zorana Kesića primila od Radio televizije Srbije 177.000 dinara, odnosno 1.500 evra!

Dok Kesić javno pljuje po javnom servisu, oni istovremeo njegovoj ženi isplaćuju 1.500 evra, što dokazuje i ugovor koji prilažemo:

Foto: printscreen izvor rts

 

Ivana je angažovana na mestu kostimografa, odnosno, da radi stajling za voditelje emisije "Jedan dobar dan" i ništa to ne bi bilo sporno da njen suprug svako malo ne osuje paljbu po RTS-u iznoseći kritike na rad ove medijske kuće optužujući ih da rade „pod kontrolom vlasti“.

Ovo je licemerje na delu, jer, dok supruga Zorana Kesića ujutru zarađuje platu u emisiji "Jedan dobar dan", dotle njen suprug šeta i protestvuje popodne po protestima i pravi prsten oko RTS-a. 

Podsećamo, "Jedan dobar dan" je konačno krenula da se emituje na RTS-u, a najavljivana je četiri godine unazad. Predsednik Upravnog odbora, Branko Klanšček, podneo je krivičnu prijavu protiv generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića i urednice zabavnog programa Olivere Kovačević, zato što su uzeli 14 miliona dinara za tu nepostojeću emisiju. 

Postavlja se pitanje da li je Ivana Kesić toliko plaćena, zato što je dobra prijateljica Olivere Kovačević, jer RTS ima više od pedeset zaposlenih kostimografa, a gospođa Kesić je angažovana spolja da vodi stajling zaposlenih u do skoro nepostojećoj emisiji "Jedan dobar dan"?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KAKAV LICEMER! Šolak zgrće narodne pare u sumnjivom dilu sa RTS, a onda laže da je javni servis Vučićev!
Politika

KAKAV LICEMER! Šolak zgrće narodne pare u sumnjivom dilu sa RTS, a onda laže da je javni servis Vučićev!

Zbog poslova koje je generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević sklapao sa dvema firmama – „Dajrekt medijom“, nekada u vlasništvu Dragana Đilasa a sada pod kontrolom Dragana Šolaka, i „Medija pulom” u vlasništvu Mirjane Jovašević, šefice kabineta bivšeg premijera Mirka Cvetkovića i dugogodišnje saradnice Srđana Šapera – finansijski izveštaji RTS-a za prošlu godinu ne mogu da prođu reviziju.

25.06.2023

08:55

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set