• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2023

13:18

Vučić o izbornoj kampanji! "Vodićemo odgovornu politiku koja će značiti budućnost i važne projekte za Srbiju!"

Printscreeen

Vesti

Vučić o izbornoj kampanji! "Vodićemo odgovornu politiku koja će značiti budućnost i važne projekte za Srbiju!"

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, posle obilaska Opšte bolnice u Leskovcu, da će u toku predstojeće izborne kampanje voditi odgovornu politiku koja će značiti budućnost i važne projekte za Srbiju.

- U prošloj kampanji su svi radili ono što narod voli da čuje kako bi mu se dodvorili. Ja sam zbog Ukrajine morao da vodim odgovornu politiku, zbog čega nismo osvojili deo glasova, odgovorio je predsednik na novinarsko pitanje o očekivanjima od predstojeće kampanje.

On je istakao da je svima jasno kakvu će politiku voditi drugi.

- Vodiće politiku uvreda i laži. Od početka kampanje pričaju o ujedinjenju, a ujedinilo se sedam krila Demokratske stranke. Računaju da će osvojiti 70 mandata, rekao je Vučić.

Foto: printscreen

 

Na pitanje da prokomentariše naslovnu stranu tajkunskog lista "Nova" na kojoj se navodi da Vučić iz očaja igra na Tomislava Nikolića i predsednika Zdrave Srbije Milana Stamatovića, on je rekao da su mu sa Glavnog odbora Srpske napredne stranke preneli da bi želeli da on bude nosilac liste, a ne Nikolić i Stamatović, za koje je rekao da su njegovi prijatelji.

- Ja se radujem da gospodin Stamatović bude zajedno sa nama i vidim to kao nešto izuzetno dobro za našu zemlju, a što se tiče Nikolića on je uvek sa nama. Što se očaja tiče, da sačekamo mi predvečerje pred slavu svetog Nikole, pa da vidimo ko će očajnički da izmišlja nove tužne priče i ponovo da plače kako su krivi ne znam ni ja, ko i šta, rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set