• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2024

16:26

Đilasovom i Kurtijevom pajtosu smeta dobra i fer saradnja Trampa i Grenela s Vučićem! Rot kuka na mrežama (FOTO)

EPA

Vesti

Đilasovom i Kurtijevom pajtosu smeta dobra i fer saradnja Trampa i Grenela s Vučićem! Rot kuka na mrežama (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot izrazio je nezadovoljstvo zbog dobre i fer saradnje nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa i bivšeg američkog izaslanika za Zapadni Balkan Ričarda Grenela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Rot je, nakon Grenelove izjave da je nemački ambasador u Prištini Jern Rode „javno osramotio“ Rota, dodavši da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ostao bez podrške nemačkih zvaničnika na KiM, na društvenoj mreži Iks napisao:

– Iznenađenje, iznenađenje, Trampov i Vučićev prijatelj se vratio…

 

 

Iako je pokušao da bude duhovit, Rot, koji je pajtos Kurtija i Dragana Đilasa, zapravo je zakukao i priznao da mu zapravo smeta saradnja Trampa i Grenela sa Vučićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set