• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2024

13:52

Skandal! Đilas udario na predsednika Srbije i žalio se Šolcu: Ako dođete u Srbiju, morate da znate da Vučić u ime Putina i Lukašenka proganja novinare!

printscreen

Vesti

Skandal! Đilas udario na predsednika Srbije i žalio se Šolcu: Ako dođete u Srbiju, morate da znate da Vučić u ime Putina i Lukašenka proganja novinare!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde, tajkun Dragan Đilas danas je na konferenciji za novinare ponovo udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Đilas je poručio nemačkom kancelaru Olafu Šolcu, koji bi trebalo da dođe u posetu Srbiji krajem jula, da mora da zna da Vučić proganja novinare i to u ime predsednika Rusije i Belorusije Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka. 

- Mogao bi da obiđe beloruskog novinara kome preti izručivanje u Belorusiju od strane vlasti u Srbiji - rekao je Đilas.

Pogledajte sledeći video.

Podsetimo, tajkun Đilas misli na beloruskog novinara Andreja Gnjota koji je uhapšen po dolasku u Srbiju 30. oktobra 2023, a na osnovu Interpolovog naloga za hapšenje od 21. septembra koji je izdao beloruski biro Interpola, zbog navodne optužbe za utaju poreza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set