• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

18:53

Vučević nakon pretnji smrću predsedniku Vučiću: Apelujem na nadležne državne organe da reaguju, nulta tolerancija za nasilnike!

Ivan Kocić

Vesti

Vučević nakon pretnji smrću predsedniku Vučiću: Apelujem na nadležne državne organe da reaguju, nulta tolerancija za nasilnike!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević oglasio se putem svog naloga na socijalnoj platformi "X", gde je izneo jasan stav u vezi sa skandaloznim pretnjama smrću predsedniku Aleksandru Vučiću!

- Pretnje smrću predsedniku Vučiću koje je na mreži Iks izneo izvesni Boban Bogdanović, potvrđuju da je cilj Kurtijevih i “domaćih” antisrpskih opozicionara, tajkuna i njihovih medijskih plaćenika da izazovu haos i političku destabilizaciju Srbije. Apelujem na nadležne državne organe da reaguju na ove stravične pretnje, i da sankcionišu sve one koji, pod maskama ekoloških aktivista i navodnih boraca za ljudska prava, pozivaju na ubistvo predsednika i nasilno preuzimanje države. Nulta tolerancija za nasilnike - bio je jasan premijer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set