• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2024

11:32

Makrona je ovo oduševilo u Srbiji! Na večeri sa predsednikom Vučićem se raspitivao o tome!

Tanjug

Vesti

Makrona je ovo oduševilo u Srbiji! Na večeri sa predsednikom Vučićem se raspitivao o tome!

Podeli vest

Emanuel Makron nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji, a sinoć je bio na neformalnoj večeri sa predsednikom Srbije.

Francuski lider je bio oduševljen srpskim vinima, saznaje Informer. S obzirom na to da dolazi iz zemlje koja daje možda i najbolja vina na svetu, jasno je koliko je to veliki kompliment za naše vinare.

Prema našim informacijama, Makron je bio fasciniran vinima koja je probao i raspitivao se o autohtonim sortama od kojih se ta vina proizvode.

Makron je juče popodne doputovao u Srbiju, a danas je u Novom Sadu poseti Matici srpskoj.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasna

pre 1 mesec

To je pravi kompliment nasim vinarima.Bravo!Mozda je na pomolu lepa saradnja..

Milica

pre 1 mesec

Srbija ima odlična vina, mislim da je ova Makronova poseta izuzetno važna za Srbiju i da će iznedriti partnertstvo i saradnju sa Francuskom, što će dodatno osnažiti našu industriju.

Maja

pre 1 mesec

Nasa vina su visokog kvaliteta, cast je sto je predsednik Makron to prepoznao.

Marko

pre 1 mesec

Izuzetno sam zadovoljna Makronovom posetom i ne krijem oduševljenje koje je pokazao zbog svoje posete Srbiji.

Milena

pre 1 mesec

Odusevljen je gostoprimstvom i divno mu je u Srbiji

bubi

pre 1 mesec

Srbija je bogata zemlja koja ima čime da se pohvali i od velikog je značaja za zemlju kada strani lideri prepoznaju bogatstvo Srbije

sledeća vest

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set