• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2024

19:18 >> 19:44

Srpska lista otkrila detalje upada Kurtijevih bandita: Mi smo pod okupacijom, na svakoj raskrsnici su specijalci sa dugim cevima!

Kosovo online

Vesti

Srpska lista otkrila detalje upada Kurtijevih bandita: Mi smo pod okupacijom, na svakoj raskrsnici su specijalci sa dugim cevima!

Podeli vest

Predstavnici Srpske liste obratili su se povodom terora Aljbina Kurtija.

Vanredno obraćanje održava se u sedištu stranke u Kosovskoj Mitroivici.

Podsetimo, specijalci Aljbina Kurtija upali su u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici, kao i u zgradu u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se nalazi Pio Fond, prostorije Kancelarije za KiM, Kosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad.

Prvo se obratio predsednik Srpske liste Zlatan Elek. 

- Najgnusniji upad desio se u KBC Mitrovica. Ovoga puta da nema pripadnika Euleksa i Kfora... Danas se jasno videla da Kurti ne želi Srbe na severu KiM, i ovo je još jedan pokušaj etničkog čišćenja Srba. Nije reč ni o kakvim paralelnim institucijama, već o institucijama koje su okosnica za formiranje ZSO! Za etničko čišćenje nije kriv samo Kurti, već i njegovi sagovornici. Ovim gestom priterani smo uza zid - rekao je Elek. 

Potpredsednik Srpske liste Dragiša Milović istakao je da se sever Kosmeta nalazi pod okupacijom. 

- Mi mso građani Srbije pod okupacijom policije, na svakoj raskrsnici su specijalci sa dugim cevima. To je sve sa jednim ciljem da se narod zaplaši, kako bi se odselio. Nalazimo se u svojoj zemlji, na svom imanju, u svojim kućama. Nećemo se seliti. Moramo istrajati da bi naša deca imala perspektivu na ovim prostorima. Ovo se odvija u trenutka kada su najviši službenici za bezbednost sa zapada prisutni - rekao je Dragiša Milović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set