• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2024

19:46

Grbović poručio: Ne borimo se mi protiv eksploatacije litijuma, naš cilj je da srušimo Vučića! (VIDEO)

printscreen

Vesti

Grbović poručio: Ne borimo se mi protiv eksploatacije litijuma, naš cilj je da srušimo Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Lider PSG Pavle Grbović javno je priznao da se opozicija ne bori protiv eksploatacije litijuma, već da je njihov cilj da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Nije naša borba usmerena protiv hemijskog elementa, nije usmerena protiv rude, nije na kraju krajeva usmerena ni protiv Francuske, Nemačke ili bilo koga ko ima interes da se to eksploatiše. Naš cilj i cilj opozicije jeste da omogućimo da do smene onih koji onemogućavaju izgradnju jedne instucionalizovane države dođe što je moguće pre i mi to radimo svih ovih godina i nastavićemo da radimo u budućnosti - izjavio je Grbović.

Detaljnije pogledajte u videu:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set