• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.09.2024

10:28

Kurti besan što Vučić vodi nezavisnu politiku i svima sve u lice kaže: Naredio svojim medijima da krenu u kampanju protiv srpskog predsednika (FOTO)

printscreen

Vesti

Kurti besan što Vučić vodi nezavisnu politiku i svima sve u lice kaže: Naredio svojim medijima da krenu u kampanju protiv srpskog predsednika (FOTO)

Podeli vest

Prištinski mediji, koji se nalaze pod kontrolom lažnog premijera samoproklamovane države Kosovo Aljbina Kurtija, krenuli su u kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer vodi nezavisnu i slobodarsku politiku.

Naime, sinoćno obraćanje predsednika Vučića u kome je Rusiju i Kinu opravdano nazvao prijateljima, a Zapad partnerima, prst u oko je mrziteljima svega srpskog, poput lažne analitičarke Ivane Stradner, islamističke Slobodne Bosne, ali i albanskim medijima i Kurtiju.

Tako  "Gazeta ekspres", očigledno po naređenju Kurtija, piše da je "Vučić još jednom potvrdio da ne napušta Kinu i Rusiju uprkos kritikama", a onda dodaje da srpski predsednik nije uveo sankcije Rusima.

Foto: printscreeen

 

Jasno je da Kurtiju smeta što je Vučić jedan od retkih lidera koji vodi isključivo nezavisnu politiku, koja se bazira na dobrobiti države Srbije i njenog naroda, da njime ne upravlja niko, a da svima sve u lice kaže.

Kurti svakako ne može da se pohvalim ni sa čim od navedenog, te je onda naredio svojim medijima da krenu u kampanju protiv srpskog predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set