• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2024

10:18

Dve stvari za mene su sigurne - da sam doživotni "grobar" i da moja noga neće kročiti u Hrvatsku! Šolakovi mediji svakodnevno stvaraju narativ za ubistvo Vučića! (VIDEO)

Informer

Live TV

Dve stvari za mene su sigurne - da sam doživotni "grobar" i da moja noga neće kročiti u Hrvatsku! Šolakovi mediji svakodnevno stvaraju narativ za ubistvo Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati albanski lobista Edvard Džozef izjavio je nedavno da je potrebno kazniti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog dobrih odnosa sa liderom Ruske Fedaracije Vladimirom Putinom i kineskim predsednikom Si Đinpingom. Ovu izjavu, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisala je bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović.

Ona ističe da mediji pod kontrolom Dragana Šolaka svakodnevno kreiraju narativ za likvidaciju Vučića.

- Edvard Džozef, poznati albanski lobista i srbomrzac. Pohvalno je kad takav čovek traži da se uvedu sankcije za našeg predsednika. To je znak da je Srbija sa predsednikom na pravom putu. On je izrazio žaljenje što Amerikanci vređaju demonstrante, umesto da ih privuku ka sebi. Zašto nas Srbe, koji smo niža rasa i kmetovi po njihovim mišljenjima, ne privuku da im budemo sluge. Šolakovi mediji svakodnevno stvaraju narativ za ubistvo Vučića, a Slobodna Bosna da su Srbi genocidan narod. Što se uvođenja sankcija tiče, ovo je već četvrti put. Zašto ovi glumci koji su zauzeti bavljenjem ekologijom i zašto Proglas ne brani Sergeja? Zašto niko reč nije rekao? Postoje spiskovi službi, a oni neće da se zameraju. Oni su na drugom spisku. Na spisku doušnika. Nikad ne bih letovala u Hrvatskoj. Moja noga neće kročiti tamo. Nikad. Ja sam iz Like, mog dedu su ubili u Oluji. Dve stvari za mene su sigurne - da sam doživotni "grobar" i da moja noga neće kročiti u Hrvatsku - rekla je Hrkalović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30