• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2024

12:29

Vučić posvetio život Srbiji i srpskom narodu! Đurđev: Naši neprijatelji mu to nikada neće oprostiti!

Tanjug

Vesti

Vučić posvetio život Srbiji i srpskom narodu! Đurđev: Naši neprijatelji mu to nikada neće oprostiti!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić već 12 godina izgara za svoju zemlju i narod, nesebično se odričući i vikenda i slobodnih dana, kao i letovanja i zimovanja. On ne staje i ne posustaje jer je takva i Srbija koju je digao iz pepela, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Đurđev ističe da je srpski predsednik proveo još jedan od bezbroj vikenda u inostranstvu, ovaj put u Njujorku u UN, gde će se sastati sa oko 40 državnika iz svih delova sveta.

- Vučić je izabrao težak put, put odricanja i neprestane borbe za svoj narod, put na kome su i on i njegovi članovi porodice izloženi linču bez presedana, ali će ga zato istorija sigurno pamtiti kao čoveka koji je vratio ponos i dostojanstvo Srbiji - precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podsetio je domaću javnost na složenost geopolitičke i geoekonomske realnosti u kojoj živimo, ali i na činjenicu da Srbija uprkos tome napreduje i jača iz dana u dan.

- Imamo drugi rast BDP-a u Evropi u ovom trenutku, dok zemlje poput Nemačke tonu u recesiju. Videli ste u Batajnici kakvu vojsku imamo, bolje je opremljena i sposobnija je od svih vojski u regionu zajedno. Pogledajte stotine kilometara puteva i pruga, pogledajte nove i renovirane škole i bolnice oko sebe, to je Vučićev legat koji mu neprijatelji Srbije nikada neće oprostiti - zaključio je Đurđev.

Foto: Masha Bandjur

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set