• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2024

11:37

(VIDEO) Bruka u Skupštini! Ponošev poslanik optužuje Vladu, a ne zna pravila republičkog parlamenta!

Zoran Sinko

Vesti

(VIDEO) Bruka u Skupštini! Ponošev poslanik optužuje Vladu, a ne zna pravila republičkog parlamenta!

Podeli vest

Dokaz da opozicija za poslanike postavlja neznalice!

Slobodan Ilić, narodni poslanik koalcije SRCE, čiji je lder Zdravko Ponoš, pokazao je u parlamentu elementarno neznanje o poslu koji obavlja i za koji je plaćen.

Decenijama unazad poslanici utorkom od 10 do 11 časova postavljaju poslanička pitanja ministrima u Vladi Srbije, na koja onda oni odgovaraju poslednjeg četvrtka u mesecu od 16 do 19 časova. Čak i građani, a kamoli narodni poslanici, znaju to pravilo i znaju da tokom postavljanja pitanja ministri nikada ne sede u klupama u sali, jer će svakako na ta ista pitanja odgovarati za dva dana.

Međutim, koliko se poslanici opozicije razumeju u svoj posao pokazao je Slobodan Ilić, Ponošev parlamentarac, koji je potpuno samouvereno prozvao ministre zbog toga što nisu u sali, optuživši ih da "pokazuju nepoštovanje parlamenta"!?!

- Poštovani građani, prvo na početku da kažem da ovde vidimo jedno veliko nepoštovanje od strane Vlade prema Narodnoj skupštini, jer nema nijednog ministra dok se postavljaju pitanja Vladi - u dahu je rekao Ilić.

Kada je nakon toga nastao metež u sali, jer su mu kolege objašnjavale da ministri ni ne treba da budu u sali, nekoliko puta se izvinjavao!?

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Šta reći osim da se zapitamo kako bi ovakvi ljudi tek  vodili državu, ako ne znaju ni osnovna pravima funkcionisanja parlamenta u kome su narodni poslanici?!?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set