• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

24.09.2024

12:02

Provokacije Srba na KiM ne prestaju! Albanac vozilom blokirao deci ulaz u školu "Vuk Karadžić" u Gnjilanu

Kosovo Online

Vesti

Provokacije Srba na KiM ne prestaju! Albanac vozilom blokirao deci ulaz u školu "Vuk Karadžić" u Gnjilanu

Podeli vest

Jedan Albanac jutos je ispred ulaza u školu "Vuk Karadžić" u Gnjilanu parkirao vozilo tako da je deci onemogućio ulazak.

Malobrojni Srbi koji žive u jednoj ulici u blizini crkve Sveti Nikola u Gnjilanu, centru Kosovsko-pomoravskog okruga, gotovo svakodnevno se susreću sa provokacijama Albanaca.

Kažu da je život u stalnom strahu i neizvesnosti postala njihova svakodnevnica, prenose Novosti.

Inače, u školi "Vuk Karadžić" nastavu pohađa desetak Srba i Roma. Slučaj je prijavljen policiji koja do ovog trenutka nije reagovala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set